ACASĂ / ARTICOLE / SPORT / Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018 (Iran – Spania)

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018 (Iran – Spania)

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018
Grupa B
Iran – Spania 0-1

Twitter Fifa World Cup
Twitter Fifa World Cup
Twitter Fifa World Cup
Twitter Fifa World Cup

ECHIPE


Iran: Beiranvand – Rezaeian, Hosseini, Pouraliganji, Hajsafi (69, Mohamadi) – Ebrahimi, Ezatolahi – Ansarifard (74, Jahanbakhsh), Taremi, Amiri (86, Ghoddos) – Amzoun.
Antrenor: Carlos Queiroz

 


Spania: De Gea – Carvajal, Pique, Ramos, J. Alba – Busquets – D. Silva, Iniesta (71, Koke), Lucas Vasquez (79 Asensio), Isco – D. Costa (89, Rodrigo. Antrenor: Fernando Hiero.
Antrenor: Fernando Hierro

 

Au marcat: DIEGO COSTA (54)

 

Diego Costa îi salvează pe iberici

Spania s-a chinuit serios să învingă arțăgoasa echipă a Iranului în meciul găzduit miercuri seară de arena din Kazan. Perșii, așezați pe două rânduri în propria jumătate de teren de consacratul antrenor portughez Carlos Queiroz, au rezistat cu brio în prima parte a meciului, încheiată cu scor „alb”.
Iran a fost la un pas să dea lovitura când Anasifard a tras violent, De Gea a rămas fără reacție, numai că, din fericire pentru iberici, mingea a lovit plasa laterală. Golul a căzut însă la cealaltă poartă. Încercând să degajeze, fundașul iranian Rezaeian a șutat balonul în piciorul lui Diego Costa, de unde s-a dus între buturi.
Peste opt minute, Iranul marchează! Numai că golul lui Ezatolahi e anulat după proba arbitrajului video, constatându-se că a fost ofsaid. Până la final, asiaticii au mai trecut o dată pe lângă gol, dar după patru minute suplimentare arbitrul a pus capăt întâlnirii, iar ibericii au răsuflat ușurați. Au patru puncte în grupă după două meciuri, la fel ca și portughezii. Calificarea în „optimi” nu e însă decisă! Iranienii au și ei trei puncte și dacă înving în ultima etapă Portugalia, țara de baștină a selecționerului lor, Calros Queiroz, merg în faza următoare a Mondialului!

MUGUR BĂILEȘTEANU

Etapa viitoare: Iran – Portugalia (25 iunie), Spania – Maroc (25 iunie).

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

După opt ani de așteptare, România e din nou la Euro

După opt ani de așteptare, România e din nou la Euro Echipa națională de fotbal …

Ștefan Barbu primul fotbalist arădean, golgheter al României

Ştefan Barbu s-a născut la Arad, în ziua de 2 martie 1908. A jucat la …







Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.




Te-ar mai putea interesa şi articole din: