ACASĂ / ARTICOLE / LUMEA NEVĂZUTĂ / O ALTĂ ABORDARE A CRONICII AKASHICE

O ALTĂ ABORDARE A CRONICII AKASHICE

O ALTĂ ABORDARE A CRONICII AKASHICE

Tempus erat, tempus est, tempus fiat! De obicei oamenii consideră că timpul este liniar și că totul se pierde în negura lui. Că noi acum putem face orice, că nimeni nu va ști de noi. Că a face și o fărădelege este normal, dacă nu te prinde poliția. Dar se pare că noi nu trăim în prezentul continuu. Că totul are o logică. Că ceea ce a fost cu ceea ce va fi este prezent acolo înainte de nașterea noastră. Există oare un contract al vieții noastre asumat și semnat de noi înainte de a veni pe lume? Există oare gardieni ai Cronicii Akashice? Sau totul se pierde aici și acum?!
Pentru a răspunde la aceste întrebări, să adaug o informație nouă, necunoscută publicului larg, dar reală.
În situații limită, când omul este în spital sau la închisoare, când vrea să se sinucidă pentru că nu mai crede că mai iese de acolo, se poate să viseze oameni (îngeri) care să-i spună în vis: nu te sinucide că vei ieși din spital! Sau că vei mai scrie cărți! Sau că vei descoperi ceva! De asemenea, se poate ca rudele noastre decedate care comunică în astral să știe când vom muri noi. Dar ele nu au voie să divulge data morții noastre! Astfel, o rudă sau o iubită decedată îți va răspunde în vis: nu-ți pune întrebarea când!
De asemenea, tot oamenii, în vis (îngerii), pot să te anunțe că te vei căsători sau că vei da naștere unui copil! Poți visa, de exemplu, băiatul tău nenăscut (fără să-i vezi chipul), care continuă opera ta și îți spune în vis de pe acuma (nenăscut fiind) „tată”! Toate aceste derapaje ale axei timpului arată că timpul nu este liniar și că tu știi dinaintea întrupării ce ai semnat când ai hotărât să te întrupezi în corpul fizic. Mai mult, rudele decedate sau soția (precum și îngerii) au acces la desfășurătorul vieții tale în variantă înregistrată și păstrată în ceea ce inițiații numesc Cronica Akashică.
Dar mai există alte și alte variante.
Există căi pe care noi o putem lua și îngeri care ne îndepărtează de ele pentru a ne arăta drumul pe care noi l-am semnat înainte de a coborî pe pământ sau Cronica Akashică se schimbă permanent, în funcție de alegerea noastră, având două căi: binele și răul? Și a muri este o artă. Și a alege răul este o opțiune. Dar dacă reprezentanții unui univers paralel ne coordonează permanent și ne atenționează că am luat-o pe un drum greșit?! Dacă suferința noastră este trecătoare și ca o consecință a greșelilor trecutului și alegerii noastre proastre și totul se redirecționează de către îngeri?! Cine nu a fost atenționat de îngeri nu este iubit de Dumnezeu, ci este deja lăsat în plata lui. Deci cum știu îngerii și rudele decedate că noi vom avea un copil înainte de a se naște?! Cum știu ele că noi ne vom căsători? Cum știu îngerii când noi suntem în spital că vom ieși de acolo și chiar vom mai scrie cărți? La ce au ei acces și noi nu?! Cum deosebesc rudele decedate îngerii de demoni? Îngerii de zei? De ce ei ne spun să aruncăm literatura ocultă?! De ce ei ne atenționează în vis că dacă mai facem un ritual păgân vom ajunge mai rău? Ce rol are suferința în planul revenirii la Dumnezeu? Ce rol a avut închisoarea pentru creștini?! Ce păcate au făcut ei? Ce a vrut Dumnezeu să-i învețe în spatele gratiilor? De ce Dumnezeu poate să-i trimită unui deținut un mesaj în vis că va fi liber? Cum știa El? De ce îngerii acționează cu o zi înainte ca cel închis sau bolnav să se sinucidă și le spun în vis că vor scăpa din locul acela? Ce știu ei? Deci, de ce este viața importantă? De ce este interzis să te sinucizi? De ce oamenii nu cred că și un ocultist poate deveni creștin?! Dar mai presus de toate: ce știu îngerii despre viitorul tău? Dacă noi ne închidem mintea la mesajele divine și ne lăsăm pradă disperării și imboldurilor celui rău, ne distrugem viața și viitorul alegând moartea în locul luptei pentru supraviețuire! Unii duhovnici au spus că omul nu are voie să-și ia viața. Au fost oameni în spital sau în închisori care nu s-au sinucis și au ieșit de acolo.
Ba chiar au depus mărturie despre ceea ce li s-a întâmplat! Cine poate ști ce vise de la îngeri le-au primit cei închiși de comuniști?! Cum au rezistat ei anilor de temniță?! Pentru că și ei aveau o relație cu Dumnezeu și îngerii. Și lor li s-a revelat Dumnezeu și le-a spus că vor ieși de acolo. Divinul este extraordinar. El poate să răstoarne calcule, stereotipii, judecăți ale medicilor și ale dictatorilor. Dar mai presus de toate, de unde știu îngerii că noi vom ieși dintr-o situație limită?!
Dintr-un spital sau închisoare? Dintr-o boală? Sau că noi vom avea un copil când nu-l avem?! Cum intervin îngerii cu o zi înainte de a te sinucide și ne opresc de la a ne mai omorî?! Cum ne spun ei în vis că vom ieși dintr-o încurcătură sau situație fără ieșire?
Dar noi de ce ne facem rău? De ce suntem în stare să determinăm semenii să se gândească la sinucidere și chiar să o facă?
Deci vă propun o altă abordare a Cronicii Akashice. O abordare în care îngerii transmit mesaje oamenilor aflați în situații limită din viitorul lor pentru a-i încuraja! O abordare care schimbă vieți și te determină să lupți pentru viață. Dar câți au mintea deschisă la mesajele îngerilor? Câți se roagă? De ce ne facem rău? De ce nu avem încredere că Dumnezeu ne scoate de oriunde? De ce nu credem în informațiile oferite în astral de îngeri care ne spun că vom ieși dintr-o situație limită? Poate de durere și disperare. Iar noi avem nevoie de noi vise cu îngeri și același răspuns la durerea noastră: va fi bine oare? Sigur că da! Gândiți-vă la Cronica Akashică așa cum doar îngerii în situații limită se gândesc. Poate că pe contractul vieții e semnătura noastră cu o oră înainte de a ne naște! Și lăsați cerneala să se usuce. Lăsați ceea ce voi ați semnat să se întâmple.
Când nu mai puteți, aveți îngerii. Ei vă îndrumă pe drumul pe care voi l-ați semnat înainte de a vă naște.
Chiar dacă în viață aveți ocolișuri tot ajungeți să treceți linia de sosire.
Aveți încredere în îngeri. Și nu trăiți ca și cum nu veți da socoteală de ce faceți, pentru că totul se înregistrează în Cronica Akashică. Ați văzut filmul vostru până la moarte înainte de a vă naște! Și acolo este semnătura voastră.
Au citit același film al vostru părinții voștrii decedați. Așa că, dacă totul se înregistrează, de ce faceți rău?
De ce vreți să plătiți pentru faptele voastre? De ce înfuriați adevărata divinitate? Oricum, totul e omenesc! Orice alegere este omenească, dar nu totul este bun. Gândiți-vă că în momentul în care faceți ceva rău, deja s-a înregistrat acolo și veți da socoteală de ceea ce ați făcut. Există și întoarcere sau pocăință. Dar nu faceți rău oamenilor. Ocrotiți-i. Ajutați-i. Iubiți-i. Și voi sunteți oameni.
Avem același drept la divinitate și umanism. Și noi avem probleme.
Și noi plângem. Și pe noi ne răpesc bolile. De ce să fim răi? Iubiți oamenii.
Să fiți binecuvântați.

RĂZVAN-GABRIEL GHEORGHE

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Singurătatea unei țări de valoare (I)

Motto: „Încearcă să fii un om de valoare și nu un om de succes” Albert …

Quo vadis umanita 2023 – O lume în declin (II)

Cum va arăta 2023? Pentru 2023, Universul ne transmite un mesaj clar că, vom fi …







Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.




Te-ar mai putea interesa şi articole din: