ACASĂ / ARTICOLE / CREAȚII LITERARE / Creatii literare – JORDAN DANILENCU

Creatii literare – JORDAN DANILENCU

JORDAN DANILENCU

Născut în România, în Delta Dunării, o zonă bogată în remedii naturale, fiind a 5-a generație de doctori holistici. De mic copil a arătat întotdeauna o tendință de cercetare medicală holistică și aplecare spre agricultura naturală cu scop Eubiotic.
Cu un parcurs academic alopatic şi naturopatic, în domeniile civil și militar în câmpul medicinii, a susținut mereu „Academia bunicilor”, ca unica școală reprezentativă și de o valoare incomparabilă.
În 2006 se mută în Italia, la Torino și imediat, în 2007 începe a studia în diverse școli academice pentru susținerea sa materială și pentru cercetarea personală universitară. În același timp, a lucrat pentru Erboresterii (farmacii naturale), spitale, casele de îngrijire medicală, adăposturi pentru minori și adolescenți, acumulând în același timp o experiență cliniăa pluridimensională.
Între timp studiază naturopatia și reflexologia prin Universitatea A.E.M.E.T.R.A şi bioetică prin Universitatea Settentrionale Cattolica, din Torino, universităţi reprezentative la nivel european.
Se implică în diverse proiecte internaţionale, naţionale şi locale pentru a relansa oraşul Torino.
Ideator și fondator de „Casa Eubiotica JordanD”

Creaţii şi invenţii
Creator, fondator principal și președinte al Asociației Internaționale Culturale Tehnica de Medicină Naturală (International A.C.T.M.N.); creator și fondator principal al primei Academiei Internaţionale de Medicină Comparată (A.I.M.C. – noutate mondială), cu scopul final: Doctor de Medicină Comparată; creator al revistei de medicină comparată; creator al ziarului Giornale Naturopatico; creatorul unei noi ramuri medicale: Sognologia Medica (Visologia medica); creator şi autor al proiectului Internaţional „Essere Umano” – contra decăderii umanismului. – Proiect „Podul între trei generații” – conexiune de miasme; – Proiect „OM”, in care propune programul de lucru de 4 – 6 h / zi, vacanța de trei ori an, implicarea guvernului în realizarea statală ca protecţie umană prin Medicina Comparată şi Naturopatie; autorul Marelui Test pentru Remedii Bach în Medicina comparată – mai mult de 2.000 de întrebări; programul Eubiotica; programul LENMC, lecţii de Eubiotică, Naturopatie şi Medicină Comparată; programul Familia;

Volume în limba română
Medicatrix pur romanesc – poezie
Dintr-o Călimară – poezie
A fi OM – poezie
Intelepciuni si sfaturi lumesti, la sfarsit doftoricesti – poezii eubiotice
Moara vietii – poezii eubiotice
Inedia – poezii eubiotice
Esarfele vietii – poezii eubiotice
Usa secretelor – poezii eubiotice
Aurul virtutii – poezii eubiotice
A publicat numeroase cărți de specialitate în special în limba italiană.

Redacția



Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Gheorghe Viorel Surdoiu

Data și anul nașterii: 27 noiembrie 1964, Târgu-Jiu. Licență în jurnalism și filosofie Experiență artistică …

Ramona Elena – Enache

Născută la data: 29.11.1985 Domiciliul stabil: Județul Argeș, Municipiul Pitești – România Profesii: biolog, profesor …







Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.




Te-ar mai putea interesa şi articole din: