ACASĂ / ARTICOLE / ÎN GRADINA LUI ACADEMOS / CAMPANIA „DE PAȘTE, DĂRUIM ZÂMBETE COPIILOR DE LA SATE!”

CAMPANIA „DE PAȘTE, DĂRUIM ZÂMBETE COPIILOR DE LA SATE!”

CAMPANIA „DE PAȘTE, DĂRUIM ZÂMBETE COPIILOR DE LA SATE!”

Sunt multe familii sărace cu mulți copii ce locuiesc în sate, au condiții grele de trai și
nu reușesc să ofere copiilor decât minumul necesar și acesta destul de greu.
Noi, Consiliul Mondial Român, am decis să ajutăm câteva familii cu copii aflate în aceste situații de risc și să-i ajutăm să simtă spiritul Sărbătorilor Pascale.
Anul acesta cu ocazia Paștelui, am ajutat familii sărace din comuna Vasilați, Județ Călărași, cu sprijinul preotului paroh Nan Marinică, din localitate.
Am donat haine, încălțăminte, alimente, fructe, dulciuri și jucării.
Toate acestea cu ajutorul partenerilor, colegilor, susținătorilor și prietenilor noștri, care au fost alături de noi în realizarea acestei campanii.Am văzut licăriri de fericire în ochii copiilor, pentru care mulțumin din suflet tuturorcelor care au ajutat: Fundația Literar – Istorică Stoika reprezentată de Dna Doina Bârcă, Petrisor Picu Osaceanu, Ursu Virginia, Mihailescu Mihaela, Alina Nicolaiciuc,Alina Beldiman, Elena Răduca, Elena Enache, Mihaela Oneata, Stefania Tiron, Micu Gabriela, Florina Tudor, Tanasescu Daiana, Potop Carmen, Dna Sisi, Dna Ana Maria Mogoș – Roncea, Aura Floris, Stoian Mihaela, Elena Feraru, Doina Teg, Maria Niculescu, Mioara Voicu, Georgeta Petre, Petre Marian, Georgiana Florea, Costi Florea, Chițu Mariana, Alexandru Moise, Nicusor Moise, Ștefan R. Apostol, Magda Bacescu împreună cu Clubul Copiilor Sector 1, Seffer Rita, Nuti Constantin, Manuela Andreea împreună cu colegii de la Primăria Sector 2, Mihailovici Virgil, Universitatea Spiru Haret și Simona Marcela și tuturor celor care au contribuit toată această perioadă.Mulțumim preotului Nan Marinica pentru cărțile de rugăciuni primite și pentru lecția de istorie a localității și bisericii în care am poposit.
FELICITĂRI tuturor pentru implicare! Mulțumim pentru bucuria pe care am făcut-o acestor familii, aflate în situații de risc, în perioada Sărbătorilor Pascale.

Maria Petrescusociolog

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Ghițeanu Ecaterina (Nineta)

Motto: Cuvintele rămân pentru totdeauna mai ales când se adresează între doi Oameni. Când discuți …

Prini Adelmo

Artistul plastic Prini Adelmo, al cărui talent se desfășoară continuu și în cote din ce …







Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.




Te-ar mai putea interesa şi articole din: