ACASĂ / ARTICOLE / FUNDAȚII - ASOCIAȚII / UNICEF – ROMÂNIA – Un viitor mai bun pentru copiii din România şi din întreaga lume

UNICEF – ROMÂNIA – Un viitor mai bun pentru copiii din România şi din întreaga lume

UNICEF – ROMÂNIA

Un viitor mai bun pentru copiii
din România şi din întreaga lume

 

unicef
 

unicef 2

Fondul Internaţional pentru Urgenţe ale Copiilor al Naţiunilor Unite a fost creat de către Adunarea Generală a Naţiunilor Unite în 1946, iar în 1953 numele său a fost prescurtat în Fondul pentru Copii al Naţiunilor Unite – UNICEF.
Are sediul în New York şi oferă asistenţă umanitară în ţările în curs de dezvoltare.
Este o agenţie fondată prin voluntariat, susţinută prin fonduri guvernamentale şi donaţii private. UNICEF a primit în 1965 Premiul Nobel pentru PACE.
UNICEF activează în peste 150 de ţări şi teritorii pentru a ajuta copiii să supravieţuiască şi să se dezvolte, începând cu perioada copilăriei timpurii şi până la adolescenţă.
UNICEF – România şi-a început activitatea în 1991. Domeniul principal de activitate este format din organizaţii neguvernamentale, copii şi adolescenţi, alte agenţii ale Naţiunilor Unite.
UNICEF – România promovează drepturile copilului şi susţine sănătatea şi nutriţia copilului; educaţia de calitate şi protecţia copiilor împotriva violenţei, neglijării, exploatării şi a HIV/SIDA. Sunt voluntari care au talentul unic de a ajunge la inimile oamenilor prin pasiunea şi implicarea lor.

unicef 3

Unii dintre ei lucrează alături de UNICEF de multă vreme, dând dovadă de un angajament deosebit faţă de copii şi de organizaţie. Majoritatea reprezintă domenii specializate ale artei, sportului şi culturii contemporane.
Ambasadorii Bunăvoinţei pentru UNICEF sunt personalităţi renumite care depun eforturi pentru a determina publicul larg şi sectorul în care activează să sprijine copiii.
UNICEF consideră sectorul privat un partener important în realizarea misiunii sale de a asigura sănătatea, educaţia şi protecţia fiecărui copil.
Există echipa Mesagerilor UNICEF! Sunt toţi tineri şi îşi doresc să schimbe lumea în bine.
Îşi doresc să îi inspire pe cei din jurul lor şi să devină mai buni în ceea ce doresc să facă.

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Asociația de Reconstituiri Istorice „Ferdinand I”

Asociația de Reconstituiri Istorice „Ferdinand I” este purtătoare a numelui Regelui Marii Uniri și a …

Asociația ASO-EST “Educație Talent Șansă”

“EDUCAȚIA este cea mai puternică armă pe care voi o puteți folosi pentru a schimba …







Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.




Te-ar mai putea interesa şi articole din: