ACASĂ / ARTICOLE / ȘCOALA AZI / Bulai Eva Maria

Bulai Eva Maria

Numele meu este Bulai Eva Maria și am 10 ani și practic tenisul de la vârsta de 5 ani. Cel mai mare vis al meu este să ajung o jucătoare profesionistă de tenis. Îmi place tenisul, deoarece este un sport individual și nu depind decât de mine. Ca realizări am turnee câștigate în Circuitul Național FRT, cât și internațional Tennis Europe U12. Cel mai important turneu câștigat recent este cel internațional U12 – Joma Cup – Humenne – Slovacia, octombrie 2022, locul 1, atât în proba de simplu, cât și în cea de dublu. În afară de tenis, îmi mai place să înot, să joc baschet și să merg în parcuri de aventuri. Cei mai înfocați suporteri ai mei, care mă susțin necondiționat, sunt părinții mei, și pentru asta le mulțumesc. În prezent, sunt antrenată de domnul profesor Buzărnescu Mihai, sub bagheta căruia am reușit să câștig primul meu turneu internațional Tennis Europe U12 Humenne Slovacia.

Programul meu zilnic este unul strict, dar benefic pentru orice copil care vrea să facă performanță și pentru asta le mulțumesc părinților mei care mă ajută și mă susțin necondiționat ca eu să pot să îmi continui activitatea. Când am împlinit 5 ani, am primit cadou o rachetă de tenis și un echipament, și așa a început totul. Ce-i drept nici nu visam ca la doar 10 ani să am în vitrină peste 50 de trofee naționale și internaționale.

Până acum mi-au fost alături doar părinții care m-au susținut din toate punctele de vedere, dar din acest an am reușit prin rezultatele mele să atrag lângă mine și sprijin din exterior, însă nu suficient pentru susținerea activității mele. Dar sper ca în 2023 să am rezultate bune și să atrag și sponsorizări necesare activității mele.

Urmez un program foarte strict și uneori este dificil pentru mine, deoarece eu nu pot să fac ceea ce face un copil care nu face sport, dar părinții mei au grijă să existe un echilibru între școală, tenis și distracție. Suprafața de joc preferată este zgura. Lovitura mea preferată este slice-ul. Trofeul la care visez când mă voi face mare este medalia de Aur la Olimpiada sub tricolor și câștigarea Turneului Campioanelor la individual. Mâncarea preferată: pastele. Sunt o fire competitivă. Îmi place să câștig trofee. Tenisul mă învață să mă cunosc mai bine pe mine însămi cu emoții, supărări și bucurii.

Gabriela Laura Magori

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Dominique Richard Anakin Secuianu-Ambiție, pasiune și sacrificiu

Sunt 10 ani și jumătate de când tânărul sportiv urmează pasiunea tatălui (de la 4 …

Noutăți despre Doru Ciutacu

După cum știți, Doru Ciutacu este un tânăr artist, solist vocal în formațiile ”Nord”, ”Liberi …







Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.




Te-ar mai putea interesa şi articole din: