ACASĂ / ARTICOLE / Cultură şi Istorie / Biblioteci distruse! (II)

Biblioteci distruse! (II)

Să ne mai amintim de filmul Etajul 13 regizat de Josef Rusnak, cu o foarte stranie poveste despre lumi virtuale ai căror oameni de știință virtuali creează alte lumi virtuale, adică un vis într-un vis, așa cum spune înțelepciunea japoneză. Acum sunt convins că producția sa nu este deloc întâmplătoare, tot așa cum nici apariția altor filme de același gen nu a fost întâmplătoare. În hinduism, lumea este un vis al lui Brahma, iar profetul Mahomed ar fi spus că oamenii dorm, când mor se trezesc. De altfel, această teorie nu este deloc nouă, întrucât marele filozof antic Platon, inițiat în științele ezoterice încifrate în Misterele Antice, a reliefat-o în celebra alegorie a peșterii. Pe de altă parte, cum ne-am putea oare explica mai logic ideea sa privitoare la relația dintre suflet și corp (somă): „Platonism-ul se bazează pe un puternic dualism antropologic: ființele umane sunt compuse atât dintr-un suflet preexistent, fără de moarte, cât și dintr-un corp muritor.

În dialogul Cratylos (400 î.Hr.), Platon înregistrează tot felul de jocuri de cuvinte referitoare la relația dintre suflet și corp, fiind de acord cu cea mai mare parte dintre ele. Astfel, corpul (soma) este mormântul (sema) sufletului, sau, bazându-se pe o perfectă omonimie, corpul (soma) este asemenea paznicului (soma) închisorii sufletului. Întruparea (somatosis) sufletului este o pedeapsă dureroasă, rezultat al unei căderi. În puternica strânsoare a trupului, sufletele sunt nefericite; țelul lor este să se întoarcă în ceruri, de unde au venit, și să trăiască de-a pururi în contemplarea extatică a lumii ideilor, care este adevărul absolut, bunătate și frumusețe.” (Ioan Petru Culianu, Călătorie în lumea de dincolo, 1994, pagina 153).

Eu cred că mai degrabă întruparea ar fi nu urmarea unei căderi, ci a unei constrângeri. Astăzi fizica cuantică a demonstrat că totul în Univers este energie deținătoare de informație, ce vibrează pe o infinitate de frecvențe sau lungimi de undă. Ceea ce oamenii numesc materie este o formă de energie cu frecvență joasă și densitate mare (deci vizibilă ochiului uman), iar sufletele, respectiv corpurile spirituale, au frecvență foarte înaltă și densitate mică, fiind imposibil de perceput pentru simțurile oamenilor. Aceste suflete (sau formă de conștiință pură, după cum spune David Icke) sunt entități energetico-informaționale și au fost obligate de către forțe exterioare lumii noastre, adică de zeii Anunnaki, să se întrupeze într-un spațiu tridimensional, un interstițiu al universului ce ar avea, foarte probabil, o infinitate de dimensiuni (lumi paralele):

Astăzi, fizicienii încheie numărătoarea la zece sau unsprezece dimensiuni, suficiente pentru a explica forțele care, operează în universul nostru, din punct de vedere matematic însă, numărul dimensiunilor poate fi nelimitat. (Ioan Petru Culianu, Călătorii în lumea de dincolo, 1994, capitolul 1, Trusa istoricului pentru a patra dimensiune, pagina 52). Cercetătorii presupun că lumea de dincolo nu ar fi altceva decât o altă dimensiune a universului, o lume paralelă cu cea omenească, având patru dimensiuni, deci una în plus față de spațiul nostru. Acum, în epoca mecanicii cuantice, pluridimensionalitatea universului nu mai reprezintă nici o noutate.

Adevărul despre științele ezoterice, conținute în misterele antice, a fost evidențiat și de alți investigatori ai enigmelor istorice, ceea ce i-a determinat să refuze să recunoască dogmatismul strâmb al narativelor oficiale: În epoca modernă, anumiți gânditori și scriitori, cum ar fi Schwaller de Lubicz și – mai recent – Robert Bauval, au afirmat că civilizația egipteană își are rădăcinile într-o istorie mult mai veche decât ne închipuim și că în cețurile antichității dispărute, exista cineva (ființe non-terestre, n.a.) care deținea niște cunoștințe misterioase (științele ezoterice n.a.) și care a revărsat o mare forță spirituală și materială asupra acestui popor. (…)

Se pare că uităm, într-o oarecare măsură, ca în Europa secolelor XV-XVI, gânditori ca Marsilio Ficino și Pico della Mirandola credeau exact același lucru. La fel a crezut și Giordano Bruno care, de fapt, s-a înfățișat bisericii drept filosof egiptean, care ridicase torța acelor vechi credințe (științele ezoterice n.a.) pe care le prezenta, în întreaga Europă, ca fiind superioare celor ale romano-catolicismului. Disponibilitatea sa de a purta această făclie este cea care l-a făcut, probabil, să sfârșească în flăcările inchiziției. (John Chambers, Giordano Bruno – articol conținut în culegerea Religie interzisă de J. Douglas Kenyon, Editura House of Guides, 2008, pagina 243). Desigur, realitatea științelor ezoterice, a zeilor extratereștri și a conspirațiilor planetare pare, categoric, mult prea ieșită din comun ca să fie crezută de marea masă a oamenilor cei mai mulți, totalmente neinformați, dar ea începe să capete tot mai mult contur ca urmare a studiilor unor cercetători și oameni de știință sceptici, care nu acordau credit tezelor socotite ca imuabile, încercând să desțelenească adevărul despre marea minciună a istoriei științei oficiale, încremenită intenționat în dogme.

Să amintim doar pe câțiva dintre ei: orientalistul Zecharia Sitchin, tălmăcitor al tăblițelor cuneiforme sumeriene, scriitorul Jim Maars (Guvernarea din umbră), doctor Arthur David Horn, profesor de antropologie biologică la Universitatea de Stat din Colorado, Fort Collins, cu Originile extraterestre ale umanității, cercetătorul William Bramley (Zeii din Eden), astronomul american de origine franceză Jaques Valee (Alte dimensiuni), scriitorul și jurnalistul Nick Redfern (Conspirațiile NASA), celebrul virusolog Luc Montagnier, blamat și interzis pentru că a devoalat adevărul despre pandemia Covid 19, cercetătorul David Craig, care combate cu argumente și dovezi narațiunea mincinoasă a încălzirii globale cauzată de om în cartea Nu există criză climaterică, psihiatrul american Brian L. Weiss, care a adus dovezi incontestabile în sprijinul reîncarnării în cartea Multe vieți, mulți maeștri, sau matematicianul Jeffrey Satinover, care s-a aplecat asupra unor ministere uluitoare încriptate în Tora, primele cinci cărți ale Vechiului Testament, prezentate în cartea Descifrarea codului Bibliei. Alături de foarte mulți alții.

Însă, împotriva lor se duce o luptă acerbă, fiind ignorați, marginalizați, compromiși, ridiculizați sau interziși. De ce? Pentru că, așa cum spune și David Icke: La fel ca în toate domeniile științei oficiale, establishment-ul istoricilor și al arheologilor inventează propriile sale teorii, le consideră fapte incontestabile și ignoră dovezile copleșitoare care atestă că aceste teorii sunt greșite. Scopul acestor oameni de știință nu este de a educa, ci de a îndoctrina. Toți cei care nu se conformează liniei oficial acceptate a istoriei sunt izolați de restul istoricilor și arheologilor, care fie știu că slujbele, reputația și fondurile pe care le primesc depind de susținerea versiunii oficiale, fie pur și simplu nu văd mai departe de lungul nasului. Același lucru este valabil privința tuturor profesiunilor intelectuale și educaționale. (David Icke, Secretul suprem, Editura Daksha, 2006, volumul I, pagina 23).

Cea mai solidă dovadă ce susține categoric existența științelor ezoterice ne-a fost oferită de inventatorul Nikola Tesla, (re)descoperitorul posibilității tehnice de captare a energiei electrice din mediul înconjurător și de transmitere a ei prin aer (wireless), fără ajutorul rețelelor de conductori clasici cunoscuți în prezent de sistemele de electrificare convențională. Astfel, el a obținut energie electrică practic inepuizabilă, la costuri minime, de care ar fi beneficiat toate țările planetei, din abundență și fără discriminare, ceea ce, indiscutabil, ar fi dăruit omenirii un cu totul alt drum de progres economic. În acest sens, este mai mult ca sigur că acum câteva mii de ani inițiații științele ezoterice, (cuprinse în Misterele Antice), cunoșteau secretul de captare și transmitere a energiilor Terrei, și tocmai de aceea principalele sanctuare, temple și piramide (ce captau energiile și le transmiteau mai departe, ele jucând și rolul de relee), au fost construite exact în punctele de intersecție ale rețelei energetice planetare, linii magnetice de forță (Rețeaua Hartmann), locuri unde se concentrează, în vortexuri uriașe, energia telurică a pământului. De exemplu, s-a constatat că sub catedrala Notre Damme din Paris, ridicată de cavalerii templieri pe locul unui templu închinat zeiței Diana, se concentrează un astfel de vortex.

Bineînțeles, invenția lui Tesla era în contradicție totală cu interesele financiare ale producătorilor de energie ai epocii și nu convenea nici colegilor săi întru știință astfel că ea a fost interzisă, distrugându-se chiar și instalațiile concepute de genialul inventator. Apoi, majoritatea invențiilor sale (se pare că el și-a adus aportul și la bizarul experiment Philadelphia, alături de Albert Einstein) au fost secretizate și trecute sub cea mai adâncă tăcere. Ridicarea minciunii la rang de adevăr suprem și inviolabil precum și cenzura furibundă a adevărului în mass-media lumii libere sunt caracteristici cât se poate de clare ale totalitarismului de orice fel, iar ceea ce se întâmplă astăzi în lume, când globaliștii-progresiști, transumaniștii și neomarxiștii își impun cu anasâna teoriile absurde, ce intră în contradicție flagrantă cu normalitatea condiției umane, când se aplică pe față planul odios al instaurării noii Ordini Mondiale, gândit de nemernicii cu mintea deraiată, cum ar fi Richard Coundenhove Kalergi, Henry Kissinger, Jaques Attali sau Klaus Schwab, mințind deschis popoarele lumii cu avalanșa unor fățarnice și iraționale crize globale, inventate de creiere diabolice, demonstrează, ineluctabil justețea afirmațiilor mele.

Mă tem că este foarte posibil ca, într-un viitor mult mai apropiat decât credem, neototalitarismul hotărât în spatele ușilor închise să fie similar cu cel din filmul Equilibrum (și el realizat intenționat), unde se povestește cum elitele politice globale au prohibit sentimentele umane, ce s-ar face vinovate de tot răul lumii (!?), prin anihilarea lor în urma administrării obligatorii și periodice a unui vaccin anti sentimente. Astfel, au fost interzise creațiile artistice și culturale (cele deja existente fiind distruse), iubirea de orice fel, ba chiar și nevinovata contemplare a unui peisaj. Cei ce încălcau legile anti sentimente sfârșeau arși în cuptoarele autorităților. O lume lipsită de iubire (nu spre asta ne îndreptăm oare?) este o aberație fără seamăn și contravine categoric iubirii hristice.

Iubirea are cea mai înaltă vibrație, fiind cea mai benefică dintre energii. Tocmai de aceea nu cred că este o pură coincidență ura globaliștilor-progresiști, transumaniști și neomarxiști împotriva creștinismului! Quod erat demonstradum! În concluzie, cred că suntem în măsură să acceptăm ideea că multe din cele mai importante biblioteci ale lumii au fost distruse intenționat pentru că tezaurizau secretele cuprinse în Misterele Antice. Aceste taine nu trebuiau cunoscute de publicul larg, de masele mari de oameni, întrucât ele ar fi schimbat în bine soarta lumii întregi. În pofida scepticismului oficial, eu sunt convins că istoria umanității a fost modelată de forțe oculte, potrivnice omului, opuse iubirii absolute a adevăratului Dumnezeu, care, nu de puține ori, au făcut eforturi disperate să îndrepte mersul firesc al lumii spre orizonturi întunecate.

Petru Vintilă Jr.

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro








Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.




Te-ar mai putea interesa şi articole din: