Macha

Macha a implinit de curând 9 ani, este elevă a școlii primare Spectrum București în clasa a II-a cu rezultate foarte bune. Ea este o fire ambițioasă, sportivă, prietenoasă, respectuoasă, responsabilă cu o mulțime de pasiuni. Cum arta și educația se împletesc fantastic și aduc rezultate și performanțe pe toate planurile, acestea se văd și în viața Machei.

De la vârsta de 4 ani urmează cursurile Școlii de balet Soleil, pasiune ce a avut ca rezultat numeroase premii câștigate la diferite concursuri naționale cu momente solo și dansuri de grup. Concursurile la care a participat: Concursul Eurodans Ploiești ed. XII – locul 1; Concursul Internațional Lebăda de Cristal – 1 premiu locul 1 si 3 premii locul 2; Concursul StarEvolution – locul 2; Concursul Regal Dance Cup- 1 premiu locul 2; Danube Dance Fest – locul 1;

Concursul Internațional de dans – locul 1; Concursul Romania’s Dance Cup – locul 1. Pe lângă pasiunea pentru balet, Macha mai are și alte pasiuni precum: •cântatul la pian – a venit în completarea baletului, studiază cu interes acest instrument de 3 ani; •modelingul, în 2022 a absolvit cursurile de modelling la Școala Moveart Project Academy, primul shooting foto la care a participat a fost încă de la vârsta de 2 ani, pentru un brand românesc.

O altă realizare fiind în septembrie 2022, când a defilat la Gala The Best Models Of Europe, dar și participarea la Concursul Kids Top Model, unde a obținut premiul Best Smile. •ciclism, pasiunea pentru acest sport a dobândit-o împreună cu părinții ei, în weekend-uri descoperind diverse locuri inedite din București și alte orașe pe bicicletă, chiar participând împreună la diverse competiții; •fotografia este o altă pasiune a Machei, îmbinată cu tehnologia; în timpul liber creând video-uri cu peste 10.000 vizualizări în social media.

Sportul înseamnă autodisciplină și rigurozitate față de propria persoană, acesta fiindu-i insuflat Machei de către părinții ei, tatăl ei fiind fost sportiv de performanță. Macha nu ezită să participe la cât mai multe evenimente sportive, printre care enumerăm cursele de alergare Half Maraton și The color Run. Nici la școală nu a stat departe de rezultatele excelente, printre acestea menționând participarea la concursuri ca: Lumina Math, Comper, Mama – o minune a minunilor.

Ca urmare a rezultatelor remarcabile obținute la competițiile la care a participat în decursul ultimului an în cadrul școlii și în afara acesteia, Macha a fost premiată de către școala din care face parte cu Trofeul de Excelență ca semn de recunoștință pentru eforturile depuse de aceasta. Macha visează să devină un designer vestimentar cunoscut la nivel internațional, exersând de mică prin crearea unor ținute unicat. Macha își petrece vacanțele călătorind împreunaăcu familia, considerând călătoria ca fiind singurul lucru pe care îl cumperi și te face mai bogat.

Gabriela Magori

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Dominique Richard Anakin Secuianu-Ambiție, pasiune și sacrificiu

Sunt 10 ani și jumătate de când tânărul sportiv urmează pasiunea tatălui (de la 4 …

Noutăți despre Doru Ciutacu

După cum știți, Doru Ciutacu este un tânăr artist, solist vocal în formațiile ”Nord”, ”Liberi …







Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.




Te-ar mai putea interesa şi articole din: