ACASĂ / ARTICOLE / Noutăți despre Doru Ciutacu

Noutăți despre Doru Ciutacu

După cum știți, Doru Ciutacu este un tânăr artist, solist vocal în formațiile ”Nord”, ”Liberi Sâmbătă”, ”Heavy Rotation”. A terminat 3 faculțăți: Muzică, Teatru și Filologie-Română-Engleză. În prezent este anul II la Master, Universitatea Națională de Muzică București (UNMB), secția Canto Clasic. Anul acesta a debutat ca profesor de Educație Muzicală la două școli din București dintre care una este privată, cu un sistem de învățământ novator.

Consideră că experiența la ambele școli va fi una benefică pentru dezvoltarea sa ulterioară. Între timp a evoluat pe scena Operei Comice pentru Copii în spectacolele ”Erus și Valea Recunoștinței” și ”School of Rock”. Ambele au avut succes la public, au fost experiențe deosebite, interacțiunea cu publicul,energia pe care a oferit-o micilor spectatori și cea pe care a primit-o din sală au fost ceva inefabil, greu de descris în cuvinte.

De asemenea lucrul cu cei doi regizori, Ana Crăciun Lambru și Emil Pantelimon precum și cu Ovidiu Anton,”vechiul” său colaborator de la ”Numai cu Acordul Minorilor”, realizator regretatul Titus Munteanu, a fost una benefică, deosebită. Ca urmare a succesului excepțional, ”Erus” s-a reluat deja în acest sezon. Urmează ”School of Rock” și altele. ”School of Rock” este un musical cu nimic mai prejos decât spectacolele de pe Broadway. La fel și ”Erus”. În martie a.c., a lansat un CD-ul ”The Underdog” de muzică blues, rock, funk cu Mike Vlahopol & The Crossroads.

Doru a fost vocea principală. Muzică bună, experiență extraordinară. A cam făcut totul la foc automat, pe repede-înainte. Sărbătorile de iarnă le-a petrecut cu mare fast în…studio! A avut o lansare frumoasă la Hard Rock Cafee București! A fost super! A ieșit bine! În plus a avut ocazia să cunoască și să colaboreze cu nume mari din muzica românească și străină. A mai evoluat și în câteva spectacole organizate de UNMB.

A fost Monostratus din Flautul fermecat, și a avut și alte roluri din arii celebre la clasa de Operă unde este studentul a două doamne profesor deosebite: Crimhilda Cristescu și Heliana Drăgușin. De asemenea, lucrează cu domnul profesor Alexandru Petrovici, un pianist desăvârșit. Între cursurile de master, evoluțiile la Opera Comică , pregătirea albumului, a avut concerte cu trupa Nord, cu trupa Liberi Sâmbătă, de Zilele Brăilei, Festivalul Peștelui și altele, care s-au bucurat de mare succes. De asemenea cu o nouă trupă, ”Heavy Rotation” a concertat la Hard Rock Cafe, au avut evenimente, corporate party, nunți, botezuri în întreaga țară, unde au fost foarte apreciați.

A predat ore de chitară la câteva grupe de copii de la o școală particulară, iar de anul acesta oferă și ore de pian, chitară, canto copiilor interesați. Între elevii săi, se numără și Alexandru-Andrei Craiovan. Alături de mama sa Anca Ciutacu, care este artist plastic, a participat la câteva expoziții de pictură și chiar la o tabără de pictură. Acolo a cântat cu vocea și chitara, a întreținut atmosfera, a asigurat partea de entertainment a evenimentelor!

Doru mulțumește părinților săi, pentru felul în care l-au crescut și care îl susțin în orice proiect. Mamei, în special care se ocupă de partea de creație a costumațiilor sale, de look-ul său și de multe altele. Aproape la fiecare concert i-a creat o altă costumație excepțională. Doru spune: ”Dacă vreți să uimiți prin apariția în societate, v-o recomand cu încredere – Anca Ciutacu, designer. De asemenea aș dori să mulțumesc bunicii care e cu noi, și care mă ajută și susține mereu!” Doru visează ca muzica sa să influențeze pozitiv oamenii, să le aducă bucurie, pace, speranță iar el să-și împlinească menirea!

Gabriela Magori

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Dominique Richard Anakin Secuianu-Ambiție, pasiune și sacrificiu

Sunt 10 ani și jumătate de când tânărul sportiv urmează pasiunea tatălui (de la 4 …

Caleidoscop politico-economic

Ne apropiem cu pași hotărâți către sfârșitul acestui an, plin de evenimente interne dar mai …







Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.




Te-ar mai putea interesa şi articole din: