ACASĂ / ARTICOLE / Maria Sabina Simionică-o studentă-arbitru model

Maria Sabina Simionică-o studentă-arbitru model

În septembrie 2023 s-au împlinit 3 ani de la debutul ieșencei în arbitraj. Dacă până la 16 ani câștigase 72 de cupe și medalii în turneele FRT ca jucătoare de tenis, in septembrie 2020 a debutat ca arbitru de linie la turneul ATP 100 Concord Iași Open.

În martie 2023, Maria Sabina a făcut alte cursuri pentru arbitri de scaun și a trecut cu brio de examenul final, fiind actualmente arbitru național de scaun. În ultimul an a arbitrat la cele mai importante turnee internaționale desfășurate în țară, WTA 250 Transilvania Open, WTA 125 BCR Iași Open, WTA 125 Țiriac Foundation Trophy, ATP 100 Concord Iași Open, ATP 100 BCR Sibiu Open, Fed Cup (România-Ungaria), turneele Tennis Europe (pe diverse categorii de vârstă), dar și în turneele FRT. Numărul total al competițiilor arbitrate până acum a ajuns la 25, dintre ele 14 fiind internaționale.

Pe plan artistic, în decembrie 2022 modelul Maria Sabina Simionică (First Models Agency), a fost selectat de capitală să participe la Revelionul 2023 Antena1, apărând pe micile ecrane în numeroase cadre de-a lungul nopții alături de marile vedete ale țării. De asemenea, Sabina a fost invitată la filmări și pentru realizarea unor reclame TV. Cu o lună în urmă, în noiembrie 2022, ieșeanca fusese chemată la București de ProTV (secția Sport), pentru realizarea unui frumos medalion cu ea, difuzat pe postul național de 4 ori.

Realizatorii TV erau încântați de tripla calitate a Sabinei la doar 18 ani (tenismenă de performanță, arbitru de tenis și model). Deși în această vară Maria Sabina a reușit admiterea la facultate în Iași, București și Cluj-Napoca, a ales cea mai bună variantă pentru ea, Universitatea Babeș- Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, secția „Publicitate”. Fie ca toate visele să ți se împlinească, dragă Sabina, iar pentru cei ce te admiră să reprezinți mereu un pariu câștigat.

Gabriela Magori

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Dominique Richard Anakin Secuianu-Ambiție, pasiune și sacrificiu

Sunt 10 ani și jumătate de când tânărul sportiv urmează pasiunea tatălui (de la 4 …

Caleidoscop politico-economic

Ne apropiem cu pași hotărâți către sfârșitul acestui an, plin de evenimente interne dar mai …







Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.




Te-ar mai putea interesa şi articole din: