ACASĂ / ARTICOLE / CĂLĂTORI PRIN UNIVERS / OZN-URILE AU BAZE ÎN LUMILE MITICE SHAMBALA ȘI AGARTTHA?

OZN-URILE AU BAZE ÎN LUMILE MITICE SHAMBALA ȘI AGARTTHA?

OZN-URILE AU BAZE ÎN LUMILE MITICE
SHAMBALA ȘI AGARTTHA?

 

Vă propunem astăzi să faceţi cunoştinţă cu o ultimă teorie şocantă, enunţată de prof. Ernest Muldaşev, conducătorul Expediţiei Internaţionale ruso-indo-nepaleze în Tibet, organizată sub egida Academiei Internaţionale de Știinţă de pe lângă ONU.
SHAMBALA şi AGARTTHA reprezintă un sistem de viaţă paralel cu viaţa subterană (subacvatică) pe pământ a unor oameni aparţinând diferitelor civilizaţii (lemurieni, atlanţi şi reprezentanţi ai civilizaţiei noastre), bazat pe alte principii, pe interacţiunea dintre lumea fizică şi cea spiritulă, în primul rând pe capacitatea de a se dematerializa şi materializa. Shambala şi Agarttha s-au format în urma unei catastrofe globale pe Terra în perioada civilizaţiei lemurienilor (cu câteva milioane de ani în urmă, în Australia de astăzi, socotită o rămăşiţă a continentului lemurian) şi se află ascunse sub pământ, asupra lor neacţionând catastrofele cosmice sau geologice. Ele au două părţi componente esenţiale: civilizaţia tehnogenă subterană a lemurienilor şi Fondul genetic al omenirii. Prima componentă îndeplineşte funcţia de protecţie a celei de-a doua. Conform părerii prof. Muldaşev, „Aparatele zburătoare ale lemurienilor din subterane – OZN-urile cum le denumim astăzi – studiază în permanenţă mersul vieţii pe suprafaţa Pământului sub aspect tehnogen, biologic, politic etc. Aceste cunoştinţe sunt analizate şi transmise proorocilor, care activează la suprafaţa Pământului”. După cum deja ştim, prezenţa OZN-urilor pe Pământ poate fi cu greu pusă la îndoială, ultimele „luări de cuvânt” (chiar oficiale – vezi Raportul „Cometa”) vin să sublinieze realitatea acestui insolit fenomen.
Să ne reamintim că OZN-urile se deplasează fără zgomot, dar cu viteze colosale, că îşi schimbă brusc viteza de deplasare, că staţionează deasupra solului, că aterizează, se scufundă în lacuri, mări şi oceane, fiind capabile să apară sau să dispară instantaneu.
Aceste obiecte sunt de diferite mărimi – de la nave de-a dreptul imense, la obiecte de mici dimensiuni.
Nu de puţine ori oamenii s-au întâlnit cu humanoizi – fiinţe asemănătoare oamenilor, foarte înalte sau extrem de scunde.
În lucrarea „De unde venim”, subintitulată „Rezultatele senzaţionale ale Expediţiei ştinţifice în Himalaya”, apărută cu câţiva ani în urmă în editura moscovită „Aif-Print”, profesorul Muldaşev atrage atenţia asupra asemănării dintre vechile aparate de zbor ale lemurienilor şi atlanţilor (vimanele) şi OZN-urile de astăzi. Conform vechilor scrieri, şi vimanele erau discoidale, puteau staţiona deasupra apei şi a solului, puteau să-şi schimbe brusc direcţia de zbor etc.
Aşa că putem face o analogie între OZN-uri şi vimane iar de aici, o concluzie ipotetică: OZN-urile sunt create şi continuă să se creeze în perioada actuală în Shambala şi Agarttha după vechea tehnologie a lemurienilor. Civilizaţia tehnogenă a lemurienilor din Shambala şi Agarttha se pare că nu a pierdut vechile tehnologii de construcţie a aparatelor de zbor! Se pare că OZN-urile se pot dematerializa şi materializa, exemple de acest fel existând în cazuistica contemporană, inclusiv cazul petrecut la 18 august 1968 deasupra Pădurii Hoia – Baciu de lângă Cluj-Napoca şi este greu să explicăm, cu actualele cunoştinţe, neaşteptatele dispariţii ale acestor obiecte şi faptul că pe suprafaţa solului nu s-au descoperit urme de bază ale OZN-urilor
Concluzionând, prof. Ernest Muldaşev afirmă „…putem să ne gândim că OZN-urile se construiesc şi îşi au bazele sub pământ în Shambala şi Agarttha, iar ieşirea la suprafaţă şi intrarea lor sub pământ se face prin dematerializarea OZNurilor…
Se consideră că OZNurile sunt aparate de zbor ale extratereştrilor din Cosmos. Dar presupunerea noastră conform căreia OZN-urile reprezintă realizarea tehnogenă a locuitorilor din Shambala şi Agarttha îşi poate avea locul…”.

ALECU MARCIUC

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Speologul Cristian Lascu are acasă o „Colibă Cucuteniană”

Chiar dacă nu este o „afacere” rentabilă, crearea unui muzeu sau al unui spațiu expozițional …

Omul și universul

Când a început totul? Pornim de la câteva din reflexiile după o călătorie în Asia …







Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.




Te-ar mai putea interesa şi articole din: