ACASĂ / ARTICOLE / CĂLĂTORI PRIN UNIVERS / AURUL MONOATOMIC

AURUL MONOATOMIC

AURUL MONOATOMIC

 

Cele mai vechi atestări ale folosirii aurului în medicină
provin din Alexandria (Egipt), când, cu mai mult de 5000 de ani în urmă, egiptenii consumau aur pentru purificarea corporală, mentală şi spirituală, crezând că aurul în corp funcţionează ca stimulator al forţei vitale. Alchimiştii au creat un elixir făcut din aur lichid, considerând aurul un metal mistic ce reprezintă perfecţiunea materiei. Prezenţa aurului în organism ar determina întinerirea şi vindecarea de foarte multe boli, atingând, astfel, sănătatea perfectă. În Evul Mediu exista aşa-zisa apă de aur (praf de aur cu apă) care vindecă artrita.
Aurul monoatomic este legat de alchimie, iar aceasta este legată, nemijlocit, de Enoch la evrei, Toth la egipteni şi Hermes Trimegitus la greci, de fapt unul şi acelaşi personaj, care, se presupune, nu a murit niciodată. În decursul istoriei, aurul monoatomic a fost cunoscut sub mai multe nume – a fost numit „Lacrima de aur din ochiul lui Horus”, „Sămânţa zeilor”, „Hrana zeilor”, „Roua Albă”, „Porumbiţa Albă”, „Aurul Alb”, „Mufkuzt” în Egiptul Antic, „Piatra Paradisului” în Alexandria, „Amrit” sau „Amrut” în India, „Shemana” în Mesopotamia, „Mama” în Cartea Exodului sau „Piatra Filozofală” a Evului Mediu. În epoca modernă – ORMES (Orbital Rearanged Monoatomic Elements) sau ORMUS a readus în atenţie misterioasa materie.
Laurance Gardner, un american de origine elveţiană, ne spune că aurul în stare monoatomică este un praf alb ce reprezintă totuşi acelaşi aur, dar atom cu atom, o formă unică şi ciudată de siliciu.
Privit prin microscop, praful de aur monoatomic seamănă cu şiragul ADN-ului, aglomerări de atomi de aur care se adună în forme de ciorchine în mod mutual şi nu prin legături metalice.
Să fie ORMUS un mare secret? Aurul monoatomic este aur pur de 24 karate transformat în formă de pulbere care nu este toxică şi care se poate asimila de către corp, dăruind omului „tinereţe veşnică”. Pulberea de aur alb se obţine din aur pur 99,99 şi este transformat, prin metode netoxice, în structură monoatomică, adică mii de miliarde de particule de atomi de aur mai uşoare decât aurul. Acest procedeu îl face şi natura în procesele ce se desfăşoară în interiorul pământului cât şi la suprafaţa sa. Beneficiile aurului monoatomic se reflectă la nivelul celular, protejând celula, neutralizând, astfel, boala. Are rolul de a stimula sistemul imunitar, tonifierea glandei pituitare şi revitalizarea timusului. Atunci când este ingerat, sporeşte capacitatea glandei pineale de a secreta serotonina, hormonul fericirii, al anti-îmbătrânirii şi, de asemenea, creşte acuitatea mentală.
Folosit pe perioade mai mari de timp sau în timpul unei meditaţii, câmpul de lumină – AURA– va creşte simţitor datorită particulelor de aur monoatomic care funcţionează ca un amplificator permiţând pătrunderea luminii în eter. Aceasta se poate demonstra cu ajutorul aparatului Kirilian. ORMUS, în variatele lui forme, este un generator de atracţie a energiei universale şi nu doar un concentrat energetic consumabil. De aceea, luat intern sau folosit extern, va grăbi, uimitor, deblocarea celor cinci stagnări, va restabili fluxul energetic şi echilibrul simultan în toate zonele corpului. De aceea, ORMUS-ul este adesea numit „Medicamentul Universal” sau „Elixirul de aur”. ORMUS sau ELEMENTE MONOATOMICE REARANJATE ORBITAL a fost redescoperit, la mijlocul anilor ’90, de către David Hudson şi a fost considerat a fi cea de-a patra stare a materiei, adică săruri solubile provenite din grupul metalelor de tranziţie (platină, iridiu, ruteniu) dar şi din metale de bază ca aurul, argintul, cuprul, nikelul, ce au forma elementală monoatomică şi care s-a dovedit a fi existenţială pentru sănătatea corpului omenesc. ORMUS, această stare a materiei redescoperită relativ recent este, încă, învăluită în mister chiar şi în lumea fizicii şi chimiei moderne.

RED

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Speologul Cristian Lascu are acasă o „Colibă Cucuteniană”

Chiar dacă nu este o „afacere” rentabilă, crearea unui muzeu sau al unui spațiu expozițional …

Omul și universul

Când a început totul? Pornim de la câteva din reflexiile după o călătorie în Asia …







Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.




Te-ar mai putea interesa şi articole din: