ACASĂ / ARTICOLE / CĂLĂTORI PRIN UNIVERS / MECANISME SIMPLE DE APĂRARE DE DEOCHI, DRĂCUIRE, BLESTEME SAU FARMECE

MECANISME SIMPLE DE APĂRARE DE DEOCHI, DRĂCUIRE, BLESTEME SAU FARMECE

MECANISME SIMPLE DE APĂRARE DE DEOCHI,
DRĂCUIRE, BLESTEME SAU FARMECE

De multe ori lucrurile sunt mult mai simple și mai la îndemâna noastră decât credem. Se spune că dacă ai credință în Dumnezeu și Iisus poți face lucruri mărețe. Una din problematica zilelor noastre în ceea ce privește mișcarea de underground este deochiul! Ce este deochiul? Deochiul este un influx de energie negativă declanșat de o vorbă negativă sau de o mirare cu conotații negative care atacă persoana în cauză, provocând cefalee, căscat și lacrimi. Persoana spre care se îndreaptă deochiul se simte brusc rău, cască și plânge. De asemenea are o stare de neliniște.
Deochiul se declanșează de orice om asupra oricărui om printr-o simplă înjurătură spusă printre dinți și auzită de persoana căruia i-o adresezi sau printr-o mirare cu tendințe perseflitorii sau răutăcioase. De regulă, în popor, copilului i se pune la mână o cordeluță roșie, se pune la gât o cruciuliță sfințită sau se spune în gând Tatăl nostru. Uneori se face semnul crucii.
Țigăncile descântă de deochi, dar descântecele lor sunt îndoielnice. Una din căile cele mai simple de apărare de deochi este încredere totală în Tatăl și raportarea totală la El prin rugăciune directă. Cei care îl percep pe Tatăl ca pe ceva viu și au o relație personală cu El și Iisus în rugăciune îl folosesc pe El pentru a se apăra și de deochi. Nu doar trebuie să te rogi, ci și să crezi. Pentru astfel de persoane deochiul nu are nicio putere pentru că îi apără Tatăl. Ei spun rugăciuni directe la Tatăl care îi apără cu mila sa.

Dar iată ce rugăciuni folosesc aceste persoane: „Ia-mi Doamne deochiul, apără-mă tu Doamne de orice energie malefică, blestem sau vrajă. Ție Doamne îți încredințez sufletul. Amin”.
Un alt mecanism de apărare făcut de persoanele care îl percep pe Dumnezeu ca un tată și au o relație personală cu acesta este perceperea Fiului ca un Mântuitor personal. În ceea ce privește deochiul, aceste persoane se roagă la Iisus ca sângele Lui vărsat la Golgota să-i apere de deochi, farmece, blestem sau drăcuire.
Astfel, împotriva deochiului, aceste persoane folosesc următoarele rugăciuni: „Ia-mi, Iisuse, deochiul, apără-mă tu, Iisuse, de orice energie malefică, blestem sau vrajă. Ție, Doamne, îți încredințez sufletul. Amin”. Și altă rugăciune: „Sânge preacurat al lui Iisus apără-mă tu de orice energie malefică, blestem sau vrajă. Amin”.
Ei lucrează direct cu Tatăl și cu Fiul, cu care sunt conectați nu doar prin rugăciune directă, dar și prin credință. Și aceste persoane sunt printre noi și reușesc să învingă orice formă de magie inclusiv deochiul!

RĂZVAN GABRIEL GHEORGHE

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Speologul Cristian Lascu are acasă o „Colibă Cucuteniană”

Chiar dacă nu este o „afacere” rentabilă, crearea unui muzeu sau al unui spațiu expozițional …

Omul și universul

Când a început totul? Pornim de la câteva din reflexiile după o călătorie în Asia …







Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.




Te-ar mai putea interesa şi articole din: