ACASĂ / ARTICOLE / ARTE VIZUALE / Sanda Gabriela Talabă

Sanda Gabriela Talabă

Motto: Toate creațiile artistice au la bază o mare iubire, cunoaștere, înțelegere, inspirație și transpirație. (Cover)

De trei ori artistă: scriitoare, prin cartea publicată “Poveștile mele”, terapeut – cadru tămăduitor al sufletului omenesc, care reușește să izgonească durerile oamenilor din trup și suflet, pictor, reprezentată prin tablouri ce imortalizează portrete, peisaje, compoziții reale și imaginare. A participat la multe expoziții personale și de grup, prin compoziții ce nu sunt la îndemâna multora. Urmând Școala Populară de Arte, curiozitatea sa artistică împreună cu ideile sale în domeniul artei plastice, exercită o serioasă influență asupra lucrărilor pe care le realizează. Cartonul, pânza și culoarea reprezintă potențiale câmpuri de bătălie artistică unde Gabriela Sanda Talabă iese întotdeauna în avantaj, în final chiar câștigătoare, și datorită publicului numeros și educat care o apreciază, o respectă, o iubește ca pe o valoare locală și o prețiozitate națională.

Gândul meu, precum și visul artistei dau aripi și speranțe unei mândrii și recunoașteri universale. Așa să-i ajute Dumnezeu care i-a dat darul și harul iubirii creației pentru frumuseți. Vorbele celor care apreciază sau critică munca artiștilor, creatori de artă și frumuseți sunt multe, vocabularul rămânând sărăcit în fața tablourilor afișate de creatori în expoziții. Lucrările semnate de Sanda Gabriela Talabă se înscriu într-un delicat echilibru plastic, o frumoasă simbioză între realitate, culoare, compoziție, poezie.

Privind cu atenție către artistă se observă, fără pic de invidie, că delicatețea înnăscută a firii sale contemplative, face din domnia sa un pictor profund inovator, creator de atmosfere plastice și stilistice distinse. Gabriela Sanda Talabă este un element artistic vital, care în momentul de față dă naștere sentimentului culorii și luminii care ne învăluie pe toți. Toate acțiunile pe care le întreprinde având ca scop promovarea valorilor ne îndeamnă și ne ajută să atingem noi culmi pentru a găsi desăvârșirea spirituală.

Pictor Prof. Cojocaru Vergil-Cover

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Jan Leaua

Motto: Arta adună și unește oameni. – născut la 06.12.1968 în comuna Puiesti, județul Buzău …

Elena Morozan

Importantă personalitate artistică, a frumosului comportament, a bunului simț, a veseliei și a artei plastice …







Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.




Te-ar mai putea interesa şi articole din: